SUSHITO GRONINGEN

Recentreview


4 stars out of 298 reviews

All reviews come from Thuisbezorgd.nl customers who've ordered from Sushito Groningen. Want to know more? Find out more.

15 Apr 2024 at 21:25 Het was weer heerlijk en op de aangeven tijd afgeleverd!
14 Apr 2024 at 22:51 Top
13 Apr 2024 at 10:37 Erg lekker en alles vers.
2 Apr 2024 at 20:35 Duurde veel te lang en de hele papieren tas plus bakjes vielen uit elkaar doordat ze heel nat waren
1 Apr 2024 at 9:38 De eiwitoptie gemaakt van havermout is super lekker! Je krijgt bij Shushito altijd lekker veel :)
26 Mar 2024 at 19:38 Het duurde veel te lang, vind dat niet kunnen. We hebben gebeld met het restaurant en ons werd verteld dat de bezorger al 20 minuten onderweg was, maar uiteindelijk hebben we vervolgens nog 20 minuten moeten wachten op het eten. Kansloos
25 Mar 2024 at 21:16 Bestelling duurde meer dan 90 min. Lang gewacht! Pokebowl was wel heerlijk.
25 Mar 2024 at 20:48 Eten was heel erg lekker alleen duurde het meer dan anderhalfuur voordat het bezorgd werd.
23 Mar 2024 at 15:08 Food was good. But delivery time was 2,5 hours:(
21 Mar 2024 at 15:02 De bezorging was optijd, ik had de zalm rol maar die vielen gelijk uitelkaar waar door het niet meer goed was op te eten. En heel rommelig werd
20 Mar 2024 at 21:51 I actually always like my order, never had a bad experience :) tastes really good, ingredients are fresh and good quality!
17 Mar 2024 at 23:42 Eerste keer besteld, maar het was heerlijk. Een enorm ruime portie. Zal hier vaker bestellen.